dimarts, 3 de juliol de 2012

El camp ha començat! Primer conèixer, i després a treballar!

La primera de les activitats de la campanya EstiuJove 2012 ja ha començat! Una vintena de joves ja són a Sils (La Selva) on han començat les tasques de rehabilitació de l'antic estany de Sils. Els protagonistes d'aquest camp ja han estat rebuts per l'Ajuntament de Sils, que els hi ha destacat la importància de la seva tasca: tornar a aquest espai la riquesa vegetal que havia tingut. El camp compta amb el suport i l'expertesa d'Acció Natura.

Aquí teniu algunes fotos d'aquesta primera jornada:Els joves reben instruccions i explicacions sobre l'espai on treballaran


Coneixent els entorns de l'antic estany de Sils...

...i les espècies animals que hi habiten.I les primeres feines ja han arribat...


I algunes instruccions per tirar endavant i conèixer millor el projecte

5 comentaris:

 1. Estamos deseando tener noticias del campo. Nos gustaria tener mas información.
  ¿Cómo lo pasaís? ¿Estaís bien?

  un saludo a todos.

  ResponSuprimeix
 2. Agrairia que com a mínim, ja que teniu als nostres fills incomunicats, actualitzessin el blog per tal de que sabéssim com estan.

  Moltes gràcies.

  ResponSuprimeix
 3. Estem desitjan tenir noves noticies dels nostres fills, saber el que hi fan i si s'ho estàn passant bé. Actualitzeu el blog siusplau.

  Moltes gràcies.

  ResponSuprimeix
 4. Hola,
  Primer de tot donar les gracies per respondre a les demandes de la Patrícia i de la Emma. Potser seria massa, però estaria be tenir alguna foto.
  En segon lloc, expressar que comparteixo certa sorpresa implícita que es despren del missatge de la Patrícia.
  Com a mare de mes joves que han participat en varis Camps de treball de diferents organització i des de fa moltes edicions, aquesta es la primera vegada que s'ha limitat la comunicació total dels Joves. Hauria estat be que tant els pares com els joves hagéssim tingut aquesta informació quan s'explicava les condicions del camp de treball, abans d'haver de fer la inscripció.
  Una vegada ja transcorreguda una setmana, desitjo que tot continui igual de be que fins ara,
  Esperem tenir noticies, el mes sovint que es pugui,
  Rosa

  ResponSuprimeix
 5. Estic totalment d’acord amb la Rosa. La meva filla també ha participat anteriorment en camps de treball i no es va prohibir la comunicació. I també estic d’acord en que en tot cas, ens hauríeu d’haver informat abans, i no en el mateix moment d’acomiadar-nos d’ells a Sils.

  ResponSuprimeix